Bernat Masias guanyador de la portada de la guia CLER 2017de Nadal.

L’alumne Bernat Masias Bruns de segon de Batxillerat artístic de l’Institut Castell d’Estela d’Amer ha sigut el guanyador de la portada de la guia CLER 2017de Nadal.

El grup CLER del Servei de biblioteques de la Diputació de Girona està format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil. Per aquest motiu, el grup CLER elabora cada any unes guies de literatura infantil i juvenil editades pel Servei de biblioteques de la Diputació de Girona, les quals estan disponibles de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines.

portada nadal 2017 (2)

 

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona pretén reforçar i incrementar les vies de col·laboració amb els centres que ofereixen batxillerat d’arts, per això convoca el Concurs d’Il·lustracions Guia CLER 2017 adreçat als alumnes de batxillerat d’arts que cursen matèries relacionades  amb el dibuix artístic, amb l’objectiu de triar les il·lustracions que es reproduiran a la portada de les tres guies CLER del proper any (Sant Jordi, Estiu i Nadal).

Al seu bloc es poden veure les portades que han fet fins ara amb diversos artistes.

http://www.bibgirona.cat/blogs/blogcler/blog_contents/guies-lectures-recomanables

 

Els professors i professores de l’institut volem felicitar a tots els alumnes que van participar al concur, ja que tots van presentar unes esplèndides i elaborades  il·lustracions de Nadal. I molt especialment, volem felicitar a en Bernat per haver guanyat el concurs amb la següent il·lustració.

Anuncis