Felicitació a l’ alumnat per les PAU 2021

Després de la publicació dels resultats de les PAU d’aquest any,  tot l’alumnat del nostre centre ha assolit nota. Cal remarcar que  l’alumne Jordi Manzano i Berrio ha estat  mereixedor de la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat. Aquest és un reconeixement a l’esforç d’aquest alumne, però que de retruc afecta també a tota la comunitat educativa i del qual tots ens hem de felicitar.

A continuació us deixem una copia de la carta enviada per part de la coordinadora de les PAU a Catalunya, Pilar Gómez i Cardó.

Benvolgut director

Benvolguda directora,

Em complau fer-vos saber que alumnat del vostre centre ha merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.

Per aquest motiu, us faig arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu a tot l’equip docent del centre perquè un resultat d’excel•lència com aquest, sens dubte, reflecteix la dedicació i constància de tot un equip de professorat en el desenvolupament d’una tasca formativa duta a terme amb rigor i eficàcia, fins i tot quan les circumstàncies no són prou favorables com les que hem viscut aquests darrers anys.

Molt bon estiu!

La coordinadora de les PAU a Catalunya

Pilar Gómez i Cardó

Barcelona, 29 de juny de 2021

Moltes felicitats i molt èxit en les noves oportunitats que teniu per davant!!