Sortida de convivència dels alumnes de 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO van participar, per primera vegada a l’institut, en una jornada de convivència. L’objectiu era passar un matí divertit en companyia dels dos tutors, de l’Anna Xargay, en Francesc Pagà i en Víctor Figueras, tots tres professors de 1r.

La sortida tenia dos objectius: poder-nos conèixer millor i passar-ho bé junts. Per aconseguir-ho, a la classe de tutoria vam pensar per grups en jocs i activitats que es poguessin fer a l’aire lliure.  En van sortir moltes i van triar les que més ens agradaven:  cementiri, pitxi, futbol, mata-conills, el mocador, etc.

El divendres 24 va arribar i després de passar llista van anar a la pista al costat dels bombers . Allà els tutors van proposar algunes activitats per configurar els grups i barrejar els alumnes; d’aquesta manera evitaven que estiguessin sempre amb els seus amics.

La caminada a la Font Picant va ser una ocasió de parlar. Hi havia cinc grups de dotze alumnes acompanyats per un professor/a. Un cop allà van jugar cada grup a cinc jocs. Després van tenir 30 minuts per esmorzar.

Les dues últimes hores van  jugar per equips i, al final, al pati de l’escola va haver un partit de futbol on els jugadors de 1r A i  B estaven barrejats.

Per tots, professors i alumnes, ha estat una experiència a repetir.

IMATGES DE LA SORTIDA DELS ALUMNES DE 1r ESO