Programa Salut i Escola

El programa Salut i Escola impulsat pel Departament d’Educació i pel Departament de Salut, té la finalitat de millorar la salut dels adolescents mitjançant accions que promocionen hàbits saludables,  prevenen  situacions de risc, i ajuden a detectar precoçment  problemes relacionats amb la salut.

Què és?

Un espai on parlar de manera CONFIDENCIAL de tots els problemes que preocupen als joves: alimentació, exercici físic, acne, anticoncepció, malalties de transmissió sexual, tabac, alcohol, drogues,  i tot allò que us interessi. S’identificarà amb el nom de “Consulta”.

Què vol dir confidencial?

Que ni el motiu, ni allò que es parli a la consulta ho ha de saber ningú sense permís de l’interessat (ni pares, ni professors, ni amics).

Qui ho farà?

La Quima Serrat(Infermera de l’Equip d’Atenció Primària d’Anglès).

A on?

Al mateix institut: A la planta baixa, al final del passadís, al costat de l’aula de Tecnologia.

Quan?

Els dimarts de 8 a 10h., també hora del pati.

Com em puc apuntar?

Les consultes seran programades i caldrà omplir una butlleta(la trobareu al calaix de la taula del vostre tutor/a), per després anar-lo a posar a la bústia que hi ha davant del despatx de la infermera (tutoria 2).

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es salut-i-escola-1.jpeg

Què és? És un servei centrat en atendre i acompanyar la persona trans* cap a la identitat sentida. S’ubica al centre de salut Güell, a Girona.

Els passats dimarts 9 i 16 de novembre l’alumnat de 1r d’ESO va rebre una xerrada formativa sobre l’Alimentació, a càrrec de la infermera Quima Serrat.

FOTO / FOTO